Spaans leren in Spanje

Over cursussen Spaans in Spanje is veel te vertellen. Daarom is het belangrijk te weten wat je wilt bereiken. Heb je Spaans nodig voor je studie of loopbaan? Of voor je vakanties en omdat je het gewoon leuk vindt? Wij bieden verschillende cursussen die aansluiten bij jouw wensen, ook als je behoort tot de wat oudere groep cursisten.

Cursussen Spaans in Spanje op de beste Taalscholen

Alle Taalscholen hanteren een communicatieve lesmethode waardoor je bijna spelenderwijs, goed en snel de taal leert. Je maakt gebruik van Spaanstalig lesmateriaal en de lessen worden in het Spaans gegeven. De lesdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en vinden veelal plaats in de ochtend. De docenten hebben een universitaire opleiding en een ruime ervaring in het doceren van Spaans aan groepen niet Spaans-taligen. Bij de Taalrondreis door Andalusië reist de docent gewoon met je mee!

Op je eerste cursusdag maak je een niveautest en aan de hand daarvan word je in de juiste groep geplaatst.  Na afronding van je cursus ontvang je een certificaat waarop staat vermeld: de gevolgde cursus, het aantal cursusweken en lesuren en het behaalde niveau.

Spaanse postzegels in een verzamel boek.

De formule +5 lesuren houdt in dat je naast de groepscursus dagelijks deelneemt aan een workshop. Tijdens de workshop kom je meer te weten over de plaatselijke gastronomie, neem je deel aan een dans- of zangles, maar leer je ook gelaatsuitdrukkingen en de typische manier van praten die kenmerkend zijn voor een cultuur, te interpreteren. De workshops zijn vrijblijvend, gratis en er zijn maximaal 16 deelnemers.
Op alle scholen worden activiteiten en excursies georganiseerd. Deze vinden zowel door de weeks als in het weekend plaats. Uitstapjes naar omliggende steden en dorpjes, bezoeken aan musea, parken, een rondleiding door de stad of een bezichtiging van bezienswaardigheden maken allemaal deel uit van het aanbod. De activiteiten zijn gratis en de excursies tegen kostprijs. Wekelijks wordt er bij het secretariaat van de school bekend gemaakt wat het programma is en er is altijd iets bij wat je leuk vindt. Het is een goede manier om kennis te maken met je mede-cursisten en je weg te vinden in de stad en de omgeving.
Neem contact op

Wil je meer weten, kun je advies gebruiken of wil je door ons gebeld worden?

Neem contact op