Waarom Rías Languages?

Rías Languages is gestart omdat wij vinden dat het beter kan. Het kiezen van een periode in het buitenland om de taal te leren doe je niet zomaar. Dat heb ik ervaren in de 18 jaar die ik als manager werkte bij een grote organisatie op het gebied van Spaans Taalonderwijs in Spanje.
Ons doel is een taalreisorganisatie waar mensen zich gehoord voelen en verzekerd zijn van de juiste keuze. We denken dat dat gelukt is. Onze ervaring en passie voor het Spaans en Spanje delen we graag met je.

Mijn eerste Spaanse les kan ik me nog goed herinneren; een schriftelijke cursus met een ouderwetse langspeelplaat voor de perfecte Spaanse uitspraak. En dat ging best goed dacht ik. Totdat ik tijdens de vakantie in Spanje in de gaten kreeg dat het veel beter kon. Vloeiend Spaans spreken was mijn doel dus ben ik in Spanje gebleven om vloeiend Spaans te leren.

De langspeelplaten zijn er niet meer, die hebben plaats gemaakt voor Spaans leren in Spanje. Je leert de taal sneller, beter en het is ook gewoon heel leuk om in Spanje te zijn. We helpen je graag de beste keuze te maken en adviseren je over de uitgebreide mogelijkheden.

We kijken er naar uit je op één van onze bestemmingen te verwelkomen!

¡Hasta pronto!

Spaanse vlag wapperend.

Welke cursus ga je volgen en in welke stad? Basiskennis Spaans voor je vakanties, je latente kennis weer opfrissen of een gewenst niveau voor je carrière of studie bereiken? Of misschien heb je twijfels omdat je geen 18 meer bent maar wel een cursus Spaans in Spanje wilt volgen? Bij Rías Languages vind je de cursus die bij jou past!

Bianca van Kralingen
Bianca van KralingenTelefoon: +34 644 98 47 91
Rías Languages
Valboa 25, A Armenteira
36192 MEIS
PONTEVEDRA – SPANJE

Je hebt vast vragen of je wilt meer informatie, we staan voor je klaar!

Voornaam*

Achternaam*

Leeftijd

E-mail*

Telefoonnummer

Wanneer wil je door ons gebeld worden?

Stel hier je vraag: